Onorarii Avocat Gheorghe Ion

Onorarii AvocatOnorariile Cabinetului de Avocat Gheorghe Ion sunt stabilite în funcţie de dificultatea, amploarea sau durata cazului dumneavoastră.

Onorariu orar

Onorariul orar standard are un nivel moderat și se aplică în special cazurilor şi proiectelor ce presupun activităţi în cadrul biroului nostru, fără sau cu grad redus de mobilitate.

Onorariul orar se aplică lucrărilor care pot fi cuantificate ca întindere şi timp.

Plata onorariului orar se efectuează, de regulă, pe loc. În cazul în care istoricul relaţiei cu clientul permite, se va stabili că plata onorariului orar (mai ales atunci când activitatea este repartizată de-a lungul unui interval de timp larg) să fie făcută până în ultima zi a lunii în care s-a comunicat factura către client.

Pentru prima oră, intervalul de timp mai mare de 10 minute se considera oră întreagă şi se facturează ca atare. Depăşire primei ore cu mai mult de 20 minute se considera că fiind încă o oră.

 

Abonamentul

Abonament AvocatAbonamentul reprezintă o formă de colaborare ce permite o mai bună planificare a cheltuielilor clientului şi creează premisele unei relaţii de adevărat parteneriat între client şi biroul nostru de avocaţi.

În baza acestui abonament, avocaţii noştri prestează clientului un anumit număr de ore pe o perioadă de timp, cu plata săptămânală sau lunară, în funcţie de termenii contractului de asistenta juridică ce urmează să fie încheiat.

Această formă de colaborare este ideală în situaţiile în care clientul doreşte să beneficieze de consiliere juridică cu caracter preventiv, în activităţile curente, cum ar fi: avizare documente interne, urmărirea obligaţiilor contractuale, întocmirea de documente necesare în activitatea curentă etc.

Tariful perceput pentru abonament este variabil şi depinde, în special, de proiectele în care urmează să fie implicat biroul nostru de avocaţi.

Marele avantaj al abonamentului este ca un avocat al echipei noastre va răspunde de îndată la solicitările dumneavoastră, chiar dacă operaţiunea pentru care solicitaţi sprijin nu este inclusă în cele ce fac obiectul abonamentului.

 

Onorariu global

Onorariul global (forfetar) se percepe clienţilor care doresc realizarea unui proiect unic, dificil de cuantificat ca durata şi întindere.

 

Onorariu de succes

În cazuri de excepţie, biroul nostru poate percepe un onorariu compus din una din variantele de mai sus, stabilit în cota minimă, la care se adăuga o sumă stabilită de comun acord care urmează să fie achitată de client în cazul în care proiectul se finalizează cu succes.

Acest onorariu de succes va fi stabilit că o sumă fixă iar achitarea se va putea face şi pe un interval de timp negociat.

 

Dacă doriți alte informații despre onorariul perceput, utilizați formularul de contact.

Recomandă